Meghan Markle și Prințesa Diana au un lucru important în comun. Nimeni nu s-ar fi gândit la așa ceva!

+3 click pentru
galerie

Meghan Markle © hepta.ro

Dacă nimeni nu se prea gândește că pot avea ceva în comun, iată că Meghan Markle chiar seamănă cu Prințesa Diana din anumite puncte de vedere. Cele două iubesc foarte mult scrisorile și apreciază oamenii care aleg să meargă pe variante mai vechi de a comunica. 

Într-o lume a tehnologiei moderne și într-o continuă dezvoltare, puține persoane mai folosesc vechile căi de comunicare. Iată că Meghan Markle este una dintre acestea și este foarte fericită atunci când intră în posesia unui plic. Această pasiune o avea și Prințesa Diana care, imediat după nuntă, a trimit peste 60.000 de scrisori de mulțumire către cei care i-au făcut cadouri de nuntă și au participat la frumosul eveniment. 

Cu ceva timp în urmă, Ducesa de Sussex declara pentru The Mirror: „Ce iubesc cel mai mult sunt scrisorile, un bilet scris de mână. Alerg către ușă când primesc poșta, mereu sper că e câte o scrisoare printre toate acele facturi și pliante, și astfel voi avea experiența de a mă bucura de atingerea hartiei, să recitesc cuvintele, să țin gândurile cuiva în mână.”

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro