Melania Trump nu a mai putut evita subiectul! Care a fost reacţia ei vizavi de aventurile lui Donald Trump

+3 click pentru
galerie

Melania Trump şi Donald Trump © arhivă

Melania Trump a fost asaltată de-a lungul timpului cu întrebări referitoare la infidelitatea soţului, Donald Trump. După o lungă perioadă de tăcere, Melania şi-a dat seama că nu va mai putea evita la nesfârşit şi a oferit câteva răspunsuri într-un interviu acordat pentru ABC News. 

Se pare că aventurile lui Donald Trump nu se află pe lista de priorităţi. "Sunt mamă și sunt prima doamnă, așa că am lucruri mai importante de făcut și la care să mă gândesc. Nu este ceva (n.r. infidelitatea) pe care să mă concentrez.", a dezvăluit Melania Trump, şocând întreaga lume. 

Poveştile umilitoare spuse de Stormy Daniels despre Donald Trump şi interpretările făcute de mass-media au ajuns la urechile Melaniei şi nu au încântat-o. "Ştiu ce este corect, ce este greșit, ce este adevărat și ce este fals. Eu și Donald suntem bine. Sunt bărfe.", a adăugat ea.

Avocatul lui Donald Trump a susţinut la începutul verii că Melania nu crede nimic din acuzaţiile care îi sunt aduse soţului. Însă, în interviul acordat pentru ABC News, prima doamnă a declarat că nu a purtat nicio discuţie cu Rudy Giuliani în ceea ce priveşte acest subiect. "Nu am vorbit cu domnul Giuliani. Nu știu de ce a spus aceste lucruri. Va trebui să-l întrebați pe el.", a continuat Melania Trump. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro