Michael Jackson, interviul care a sfâșiat inimile fanilor! Ce spunea artistul despre abuzurile din partea tatălui: „El mă forța”

+3 click pentru
galerie

Michael Jackson, interviul care a sfâșiat inimile fanilor! Ce spunea artistul despre abuzurile din partea tatălui: „El mă forța” © arhivă

Michael Jackson rămâne unul dintre cele mai iubite și apreciate nume din industria muzicală, care mereu va dăinui în inimile fanilor săi. Cu toate că a avut parte de un succes culminant, artistul a avut și o copilărie grea, marcată de abuzuri de tot felul.

Într-un interviu acordat în perioada în care era extrem de apreciat pe plan muzical, Michael Jackson a povestit totul despre traumele îndurate în copilărie și despre sacrificiile pe care le-a făcut, pentru a ajunge acolo unde își dorise. Artistul era abuzat fizic și emoțional chiar de către tatăl său, cel care i-a făcut viața un adevărat coșmar. 

“Când eram mic, nu mi s-a permis să mă port ca un copil şi, mai mult de-atât, nu mi s-a permis să fiu iubit. Când voiam să îl îmbrăţişez pe tata, el nu mă îmbrăţişa înapoi. Când mi-era frică să urc pe scenă, el mă forţa să urc şi să îmi fac numărul. Am fost privat complet de copilărie, nu sărbătoaream niciodată Crăciunul sau aniversările noastre.

Nu mai pot retrăi niciodată acei ani din viaţa mea, s-au dus…” spunea artistul, la momentul respectiv, potrivit presei internaționale. 

De asemenea, Michael Jackson a povestit despre perioada lui de ascensiune muzicală din copilărie, atunci când tatăl său îl bătea pentru a se asigura că nu greșește nimic, atunci când urcă pe scenă. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro