Mike Tyson se destăinuie: "M-am culcat cu mamele, surorile şi verişoarele prietenilor mei"

Mike Tyson se destăinuie: "M-am culcat cu mamele, surorile şi verişoarele prietenilor mei" © instagram

Viața sportivilor este, în aparență, perfectă. Banii și faima le ia mințile unora, ducându-i aproape de pierzanie. În aproape aceeași situație a fost și Mike Tyson, viața lui fiind plină atât de suișuri, cât și de coborâșuri.

Celebrul boxer, acum în vârstă de 53 de ani, a povestit, în cadrul filmărilor pentru podcastul Hotboxin, ce îndeletniciri nesănătoase avea în tinerețe.

Deși tot ceea ce spune Tyson este adevărat, sportivul este conștient că șochează prin declarațiile lui. Totuși, prin tot ceea ce mărturisește face și bani iar nivelul de faimă îi crește constant.

Printre declarațiile care îi lasă pe fani muți de uimire se numără și episodul în care a afirmat că i-ar fi mai ușor dacă ar muri, sau despre cum era dependent de adrenalină.

Mike Tyson, declarații șocante despre tinerețile neliniștite

Boxerul a făcut afirmații surprinzătoare.

"Când eram tânăr eram un animal. Cu bani. Am dat bani oamenilor, am dat tuturor. Am sărbătorit cu toată lumea şi am făcut sex cu mamele, cu surorile şi cu verişoarele prietenilor mei. Am cumpărat o mulţime de maşini pentru femei", a susţinut Tyson.

Totuși, de fiecare dată, Tyson spune că regretă toate păcatele săvârșite în anii tinereții, ba chiar își dorește să reușească să nu repete aceste acțiuni reprobabile.

"Am fost bolnav şi habar nu aveam. Eram atât de bolnav şi nu aveam habar. Acum lucrez la arta umilinţei. Nu vreau ca persoana care am fost înainte să revină. Pentru că dacă apare, va fi însoţit de iad. Poate că par un tip dur, dar îl urăsc pe acela, îmi este frică de el", a mai spus Tyson, citat de Mundo Deportivo. 
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro