Miley Cyrus s-a despărțit de soțul ei, la opt luni de la nuntă

Miley Cyrus s-a despărțit de soțul ei, la opt luni de la nuntă © Profimedia

Miley Cyrus și soțul ei, actorul Liam Hemsworth, au decis să meargă pe drumuri separate, după mai mulți ani de relație și opt luni de nuntă.

Vestea i-a luat prin surprindere pe fani, iar anunțul nu a fost făcut de actori, ci de reprezentanții acestora, care au postat un mesaj pe un cont de socializare.

"Liam şi Miley s-au înţeles să se despartă în acest moment. Evoluând în permanenţă şi schimbându-se atât ca parteneri cât şi ca persoane, ei s-au hotărât că în acest fel se pot concentra cel mai bine fiecare asupra propriei persoane şi cariere. Vor rămâne părinţii dedicaţi ai animalelor pe care le deţin împreună în perioada pe care o vor petrece cu drag separat. Vă rugăm să le respectaţi transformarea şi intimitatea", se arată în comunicatul oficial, potrivit revistei People.

Miley Cyrus și Liam Hemsworth, o relație controversată

Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au cunoscut pe platourile de filmare a peliculei „The Last Song”, în 2009. De atunci, s-au împăcat și despărțit de câteva ori, însă ulterior au dovedit că iubirea dintre ei este puternică. Relația lor a concluzionat cu o nuntă, la finele anului 2018. Acum, după mai multe certuri și împăcări, au decis, în cele din urmă, că le este mai bine unul fără celălalt. Miley Cyrus îi declara dragostea actorului, cu doar câteva luni înainte de despărțire. 

"Aniversare de 10 ani fericită, iubirea mea. Mă bucur să văd că toată lumea e la fel de tembelă cum era în 2009! Unele lucruri nu se schimbă niciodată... Și sper că ceea ce simți pentru mine este unul dintre ele", a scris Miley Cyrus, pe Instagram.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro