Momente cumplite pentru Miley Cyrus. Soţul ei, Liam Hemsworth, a ajuns de urgenţă la spital

+3 click pentru
galerie

Momente cumplite pentru Miley Cyrus. Soţul ei, Liam Hemsworth, a ajuns de urgenţă la spital © Hepta

Miley Cyrus a fost nevoită să meargă singură la ceremonia Premiilor Grammy pentru că soţul ei, Liam Hemsworth a ajuns pe mâna medicilor. Actorul a fost internat de urgenţă în spital. 

La doar 29 de ani, Liam Hemsworth a fost internat în spital din cauza pietrelor la rinichi. Absenţa sa a fost remarcată imediat la ceremonie, iar zvonurile au început să "curgă". Nu, Miley Cyrus nu s-a despărţit de proaspătul ei soţ! Ba din contră, îi duce grija şi trece prin momente extrem de grele!

Totuşi, Miley Cyrus a fost nevoită să păşească singură pe covorul roşu. La scurt timp după ceremonie s-a aflat că soţul ei, Liam Hemsworth era internat în spital pentru că acuzase dureri suspecte, cauzate de pietre la rinichi, potrivit usatoday.com. 

Asta nu e tot! Liam Hemsworth a lipsit şi de la promovarea filmului său.

Miley Cyrus şi Liam Hemsworth s-au căsătorit în secret

Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au întâlnit pe platourile de filmare și au o istorie aparte a relației. S-au cunoscut în 2010, s-au logodit doi ani mai târziu. Logodna a durat până în 2013 când cei doi s-au despărțit urmând să se regăsească în 2015. De atunci sunt împreună, iar la sfârşitul anului 2019 s-au căsătorit în secret. 

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro