Miley Cyrus, probleme grave de sănătate! Prin ce operaţie dificilă a trecut cântăreaţa

Miley Cyrus, probleme grave de sănătate! Prin ce operaţie dificilă a trecut cântăreaţa © Sursă Instagram

Miley Cyrus este una dintre cele mai iubite vedete din showbizul internaţional. După despărţirea de Liam Liam Hemsworth, cântăreaţa şi-a găsit din nou liniştea sufletească alături de Cody Simpson. Când totul părea că merge bine în viaţa sa, artista are mari probleme în ceea ce priveşte sănătatea. Aceasta a ajuns pe mâna medicilor, iar din cauza operaţiei suferite a fost nevoită să îşi amâne toate concertele.

Idolul milioanelor de adoloscenţi din întreaga lume şi-a îngrijorat recent fanii. În ultima perioadă, cântăreaţa se confruntă cu probleme mari de sănătate. După ce luna trecută a trecut prin clipe grele din cauza unei amigdalite, Miley a fost nevoită să se interneze din nou în spital. Medicii au descoperit că are o problemă la corzile vocale. 

Miley credea că a reuşit să treacă peste amigdalită, însă se pare că lucrurile s-au înrăutăţit. La sfatul medicilor, artista a fost operată. Admiratorii pot sta liniştiţi, deoarece, din fericire, intervenţia chirugicală a descurs perfect. 

Cântăreaţa a ajuns acum acasă pentru a se odihni. Perioada de recuperare, de câteva săptămâni, presupune ca Miley să ia o pauză de la cântat. Astfel, vedeta a fost nevoită să ia decizia de a amâna toate concertele din perioada viitoare. 

Momentan, fanii nu ştiu când aceasta se va întoarce pe scenă. Apropiaţii săi susţin că cel mai probabil îşi va relua programul artistic la începutul anului viitor.

Miley Cyrus s-a despărțit de soțul ei după o căsnicie de doar 8 luni

Miley Cyrus şi Liam Hemsworth s-au cunoscut pentru prima dată în 2009, în cadrul filmărilor pentru pelicula „The Last Song”. Aceştia au avut una dintre cele mai controversate relaţii de peste Ocean. S-au împăcat și despărțit de nenumărate ori şi chiar dacă în anul 2018 au decis să facă nuntă, după opt luni fanii au primit vestea că aceştia vor merge pe drumuri separate.

Decizia i-a şocat pe fani, deoarece păreau că se iubesc foarte mult şi că trăiesc o viaţă de vis împreună. Vestea a fost făcută de reprezentanţii celor doi printr-un mesaj postat pe un cont de socializare.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro