Milla Jovovich a devenit din nou mamă, după ce a suferit un "avort de urgenţă". "Este bebelușul nostru miracol"

+3 click pentru
galerie

Milla Jovovich a devenit din nou mamă, după ce a suferit un "avort de urgenţă". "Este bebelușul nostru miracol" © Instagram

Bucurie mare în familia Millei Jovovich! Vedeta a devenit mamă pentru a treia oară, după ce a născut o fetiţă superbă. Vestea mare a venit după ce în urmă cu ceva timp actriţa a suferit un "avort de urgenţă".

Milla Jovovich este în culmea fericirii. Familia s-a mărit un încă un membru, după ce a adus pe lume o fetiţă. Vedeta le-a împărtăşit vestea admiratorilor săi prin intermediul reţelelor de socializare, dezvăluindu-le acestora şi numele pe care l-a ales pentru micuţă.

Frumoasa actriţă în vârstă de 44 de ani a anunţat că a rămas însărcinată în august, anul trecut. Vedeta a ales ca fiica ei să se numească Osian Lark Elliot Jovovich-Anderson, deşi primul prenume este unul de băiat.

„Osian este un nume galez de băiat și se pronunță O-shin”, a scris actrița alături de imaginea fetiței sale. (...) Este atât de frumoasă!… Este bebelușul nostru miracol și suntem atât de recunoscători să o avem și suntem obsedați de ea”, a spus Milla Jovovich pe Instagram.

Milla Jovovich mai este mamă a două fetiţe superbe, pe nume Dashiel, de 4 ani şi Ever, în vârstă de 11 ani.

Actriţa a pierdut o sarcină

Celebra actriţă a trecut prin clipe îngrozitoare în urmă cu doi ani, când a pierdut o sarcină, sfuerind un „avort de urgență”.

Actriţa a intrat în travaliu înainte de termenul stabilit, sarcina sa aflându-se în patru luni. Momentele cumplite au avut loc în timp ce vedeta se afla la filmări.

„Avortul este un coșmar. Nicio femeie nu vrea să treacă prin asta”, a mărturisit Milla anul trecut, pe reţeaua de socializare.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro