Miss Universe 2019 a fost câștigat de reprezentanta Africii de Sud. Cum arată noua regină a frumuseții

+5 click pentru
galerie

Miss Universe 2019 a fost câștigat de reprezentanta Africii de Sud. Cum arată noua regină a frumuseții © Hepta

Cea de-a 68-a ediție a concursului Miss Universe, care a avut loc în Atlanta, SUA, a fost câștigată de Zozibini Tunzi, reprezentanta Africii de Sud.

Miss Universe 2019 a ales și în acest an femeia care va purta, până la ediția următoare, coroana de „regină a frumuseții”. Câltigătoare a fost desemnată Zozibini Tunzi, care a reprezentat Africa de Sud la celebrul concurs de frumusețe, potrivit MEDIAFAX.

Miss Universe 2019 are o nouă câștigătoare

Reprezentante ale 90 de țări au concurat pentru mult râvnitul titlu. Alături de câștigătoare, celelalte două finaliste au fost Madison Anderson, Miss Puerto Rico, și Sofía Aragón, Miss Mexic.

„Am crescut într-o lume în care o femeie ca mine, cu tipul meu de piele şi tipul meu de păr, nu a fost niciodată considerată frumoasă”, a declarat câștigătoarea, vizibil emoționată, în aplauzele publicului. „Cred că astăzi este timpul ca acest lucru să se oprească. Vreau ca cei mici să se uite la mine şi să îmi vadă chipul şi să îşi vadă feţele reflectate în a mea.”

Anul acesta, concursul Miss Universe a avut loc la Tyler Perry Studios din Atlanta. Marele premiu din acest an a fost în valoare de 250.000 de mii de dolari.

În acest an, avut loc și o premieră. Miss Myanmar, Swe Zin Htet, a fost prima concurentă care a făcut un pas înainte și a făcut public faptul că are o orientare homosexuală.

În 2018, titlul de Miss Universe a fost câștigat de Catriona Gray, reprezentanta țării Filipine.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro