Atenție!
Conținut pentru adulți!

FOTO / Model celebru, în ipostaze nud! Sânii goi și „bijuteria” s-au văzut, în toată splendoarea

+3 click pentru
galerie

FOTO / Model celebru, în ipostaze nud! Sânii goi și „bijuteria” s-au văzut, în toată splendoarea © Instagram

Ea este cea mai sexy femeie de pe Instagram! Formele ei ademenesc toți bărbații, iar tatuajele pe care le are din cap și până în picioare îi oferă un aer misterios. Este vorba despre Jemma Lucy, celebrul model care i-a zăpăcit de tot pe bărbați!

Încă de când a început să devină celebră pe Instagram, Jemma Lucy ne-a obișnuit pe toți cu aparițiile ei incendiare, desprinse parcă din filmele XXX. De această dată, Jemma Lucy s-a întrecut pe ea însăși și a apărut pe Instagram complet goală, acoperită doar cu o panglică roșie pe sfârcuri și foarte puțin în zona intimă. 

Formele apetisante ale focoasei starlete s-au văzut în toată splendoarea, iar internauții nu au ezitat nicio secundă să-i ofere complimente și zeci de mii de like-uri!

A rămas însărcinată, dar nu a știut!

Bomba sexy Jemma Lucy a șocat pe toată lumea în momentul în care a anunțat că este însărcinată cu primul său copil. Blonda a refuzat să spună cine este tatăl viitorului său copil.

"Când am aflat nu-mi venea să cred. Am fost puțin în dubiu dacă să păstrez sarcina, m-am gândit mult. Primele luni au fost foarte dificile, cele mai grele din viața mea. Era greu să îmi păstrez cumpătul.", a declarat Jemma Lucy, potrivit The Sun.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro