Imagini de poveste! Momentul în care Jennifer Lopez a fost cerută în căsătorie de Alex Rodriguez

+3 click pentru
galerie

Imagini de poveste! Momentul în care Jennifer Lopez a fost cerută în căsătorie de Alex Rodriguez © Foto: Instagram

Jennifer Lopez a ales să împărtăşească cu fanii săi momentul emoţionant în care a fost cerută în căsătorie de către iubitul său, Alex Rodriguez. Alex Rodriguez şi-a făcut curaj şi i-a adresat artistei marea întrebare după doi ani de relaţie, în timp ce se aflau într-o escapadă romantică în Bahamas.

Jennifer Lopez le-a arătat fanilor săi imagini cu momentul cererii în căsătorie, care este unul de-a dreptul uimitor. Pe plajă, într-un cadru de vis, sportivul i-a adresat frumoasei artiste marea întrebare al cărei răspuns înseamnă legământul lor pentru totdeauna.

Jennifer Lopez a mai fost căsătorită de trei ori, ospătarul cubanez Ojani Noa, cu dansatorul Cris Judd şi cu cântăreţul Marc Anthony. De asemenea, a avut o relaţie şi cu Ben Affleck.

CITESTE SI: Modul inedit în care Alex Rodriguez a cerut-o în căsătorie pe Jennifer Lopez! Inelul costă o avere. VIDEO

Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez au împlinit recent doi ani de relaţie

„Doi ani de zâmbete, doi ani de distracție, doi ani de aventuri, de învățare și emoție, de prietenie adevărată și atât de multă dragoste. Ai făcut din lumea mea un loc mai frumos și mai sigur. Mă faci să mă simt ca o adolescentă care își dorește să o ia de la capăt iar și iar. Mă surprinzi în cele mai frumoase modrui și îmi reamintești cât de binecuvântată sunt, că te am pe tine, că te-am găsit în acest timp....timpul nostru”, a scris Jennifer Lopez.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest