Moment unic între Brad Pitt și Jennifer Aniston, la Premiile SAG 2020. Actorul a făcut glume despre căsnicia cu Angelina Jolie

Moment unic între Brad Pitt și Jennifer Aniston, la Premiile SAG 2020. Actorul a făcut glume despre căsnicia cu Angelina Jolie © Hepta

Premiile SAG 2020, care au avut loc seara trecută, au fost un prilej pentru toți nostalgicii să se bucure de un moment unic. Brad Pitt și Jennifer Aniston s-au reunit pe covorul roșu și au fost fotografiați împreună pentru prima oară în ultimii 15 ani. Tot atunci, actorul a făcut și glume pe seama căsniciei eșuate cu Angelina Jolie.

Brad Pitt și Jennifer Aniston le-au dat speranțe fanilor care, de foarte mulți ani încoace, tot speră că cei doi s-ar putea împăca. Aniston tocmai a divorțat, iar Brad Pitt nu s-a afișat cu nicio iubită oficială, după despărțirea de Jolie.

Cei doi s-au reunit pe covorul roșu și au fost deliciul fotografilor prezenți la eveniment. S-au îmbrățișat, iar, la un moment dat, Pitt nici nu mai voia să-i dea drumul mâinii fostei sale soții.

Brad Pitt, glume despre Angelina Jolie

Pe lângă momentul cu Aniston, Pitt s-a bucurat și pe plan profesional. A fost premiat cu titlul de Cel Mai Bun Actor pentru prestația din „Once Upona Time în... Hollywood”, iar discursul său de acceptare a fost cireașa de pe tort.

„A fost un rol greu de interpretat, sincer! Tipul se droghează, își dă jos tricoul mai mereu și nu se înțelege deloc cu soția lui! O exagerare”, a spus actorul, în discurs. Bineînțeles, a fost o auto-ironie, având în vedere că ultimii ani ai căsniciei cu Angelina Jolie au fost un coșmar și este bine cunoscut că Pitt a avut probleme cu alcoolul.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro