Momentul sfâșietor când Shannen Doherty dezvăluie că are cancer în stadiu terminal. Actrița a izbucnit în plâns / VIDEO

Momentul sfâșietor când Shannen Doherty dezvăluie că are cancer în stadiu terminal. Actrița a izbucnit în plâns © Captură Video

Sunt momente cumplite pentru Shannen Doherty, dar și pentru fanii vedetei. Celebra actriță din „Beverly Hills” a dezvăluit că suferă de cancer în stadiu terminal, într-un interviu tulburător. La un moment dat, chinuită de griji și de frică, nu și-a mai putut stăpâni lacrimile și a început să plângă chiar la TV.

Ultimii trei ani au fost înfiorători pentru Shannen Doherty, care a fost nevoită să lucreze la filmările pentru diversele ei proiecte în timp ce suferea de pe urma unor vești dureroase.

Shannen Doherty, îngenuncheată de veștile despre cancer

În 2019, l-a plâns pe fostul ei coleg, Luke Perry, care s-a stins din viață din cauza unui accident vascular. Ieri, a dezvăluit că suferă din nou de cancer la sân, în stadiul 4.

„Va ieşi la iveală mai devreme sau mai târziu. Am cancer mamar în stadiul IV (metastază). Din acest motiv sunt aici. Boala a revenit. E cumplit. Sunt extrem de speriată”, a povestit actrița, la o emisiune TV.

Vedetei îi este greu să accepte că boala, cu care s-a luptat îndelung, a recidivat. Mai sinceră ca niciodată, a mărturisit că sunt multe zilele în care se întreabă de ce tocmai ei i se întâmplă așa ceva. A mai mărturisit că cea mai grea parte este cum o să le dea vestea cumplită celor apropiați, în special mamei și soțului ei.

În timpul luptei tăcute cu cancerul, Shannen Doherty a continuat să muncească, considerând că viața ei este departe de a se fi terminat.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro