Gimnastă celebră, mutilată de operațiile estetice! Și-a băgat peste 12 litri de plastic, în corp

+5 click pentru
galerie

Gimnastă celebră, mutilată de operațiile estetice! Și-a băgat peste 12 litri de plastic, în corp © captură video Youtube

Când vorbim de operații estetice trebuie să ne gândim că undeva în lume, cineva a cam exagerat cu folosirea lor. Acesta este și cazul lui Monique Allen, un personaj extrem de controversat din showbizul internațional. 

Monique Allen este un personaj foarte controversat din showbizul internațional. La numai 22 de ani a renunțat la cariera în gimnastică pe care o construise cu greu și și-a îndeplinit cel mai mare vis: acela de a-și face schimbare de sex și de a deveni femeie, căci, la origini, Monique Allen a fost bărbat. 

Ajunsă la vârsta de 47 de ani, Monique Allen are o înfățișare de-a dreptul șocantă. Vedeta și-a injectat peste 12 litri de plastic în corp, și-a făcut peste 75 de operații la fund și a cheltuit aproximativ 100.000 de euro pentru a elimina, din unele operații, plasticul pe care l-a introdus, notează presa internațională. 

Mai mult, potrivit dailymail.co.uk, Monique Allen știa că se expune unui risc uriaș, dar cu toate acestea, nu putea renunța la operațiile estetice. 

„Am fost complet dependent și nu am vrut să mă gândesc la riscuri. Familia mea ma- implorat să mă opresc, dar tot ce mi-a păsat era să am mai mutle operații. Mi-am distrus aspectul pe care îl aveam atunci când eram tânăr. Chiar și acum mi-ar plăcea să-mi operez din nou nasul, dar atunci când mă văd, medicii esteticieni mă resping și înțeleg de ce” a declarat Monique Allen, pentru sursa citată. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest