Durere mare pentru actorul Demian Bichir. Soţia sa a murit la 37 de ani

+2 click pentru
galerie

Durere mare pentru actorul Demian Bichir. Soţia sa a murit la 37 de ani © Foto: Instagram

Durere mare în familia actorului Demian Bichir. Soţia sa, în vârstă de 37 de ani, a murit. Stephanie Sherk s-a stins din viaţă în urmă cu câteva zile, însă actorul a avut abia acum putere să confirme vestea.

Demian Bichir nu a oferit informaţii cu privire la problemele de sănătate pe care le-a avut femeia pe care a iubit-o. Într-un mesaj postat pe Instagram, actorul le-a transmis fanilor că trece prin cea mai grea perioadă din viaţă şi le-a mulţumit pentru că să se roage pentru familia lui.

„Cu durere de nedescris în suflet, familiile Sherk și Bichir Najera anunță că minunata noastră Stephanie Sherk, soția mea iubită, a încetat din viață. Au fost cele mai triste și ma dureroase zile din viața noastră și nu știm cât timp va trece până vom reuși să trecem peste această durere. Stephanie va rămâne mereu în sufletele noastre. Vă mulțumim tutror celor care vă rugați pentru noi și vă cerem să ne respectați intimitatea pentru a depăși aceste momente atât de dificile pentru noi”, a scris actorul pe Instagram.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest