Fotografii cu Naomi Campbell din tinerețe. Cum arăta manechinul când avea 20 de ani. Galerie FOTO

+7 click pentru
galerie

Fotografii cu Naomi Campbell din tinerețe. Cum arăta manechinul când avea 20 de ani. Galerie FOTO © captură video Youtube

Naomi Campbell a rămas un exemplu pentru toate femeile. Plină de feminitate și mereu cu o eleganță aparte, celebrul model i-a cucerit pe toți din tinerețe și până acum, la vârsta de 49 de ani. 

De ziua ei de naștere, la împlinirea vârstei de 49 de ani, Naomi Campbell le-a făcut o surpriză de proporții fanilor săi! Vedeta s-a pozat complet nud, iar formele pe care le deține ar putea eclipsa o mulțime de domnișoare de 20 de ani! Chiar așa, cum arăta celebrul model, în tinerețe? Ei bine, pe vremea când era doar o puștoaică, Naomi Campbell avea bărbații la picioare!

Cu forme de model, picioare lungi de gazelă, un abdomen impecabil, sâni mici și fermi, Naomi Campbell întorcea toate privirile! Și, dacă ne uităm la fotogarfiile făcute recent de vedetă, la împlinirea celor 49 de ani, am putea zice că lucrurile nu s-au schimbat prea mult, căci pentru Naomi Campbel, vârsta este doar un număr!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro