Natalie Portman dă de pământ cu Jessica Simpson: "Ce vrea să exprime cu pozele în chiloți?"

+3 click pentru
galerie

Natalie Portman si Jessica Simpson © Hepta

Natalie Portman a luat-o în vizor pe Jessica Simpson și nu a avut cuvinte de laudă la adresa ei. Actrița a acuzat-o pe Jessica Simpson că aparițiile sale sexy nu le ajută deloc pe adolescentele care se luptă cu problema respectului de sine. 

Natalie Portman, actriță câștigătoare a premiului Oscar a oferit recent un interviu în care a vorbit despre viitorul său film "Vox Lux", care are legătură cu lumea muzicii, și s-a arătat deranjată de modul în care este folosită sexualiatatea pentru promovarea noilor melodii. 

"Îmi amintesc că eram adolescentă și că Jessica Simpson era pe coperta unei reviste cu titlul <<Sunt virgină>>, în timp ce purta o pereche de bikini. Am fost confuză când am văzut acea imagine. Ce spune asta despre o femeie? Ce vrea să spună cu pozele în chiloți?", a spus Natalie Portman, pentru USA Today. 

Replica Jessicăi Simpson nu s-a lăsat așteptată. Actrița și-a apărat atât feminismul, cât și sexualitatea.

"Am fost dezamăgită în această dimineață când am citit că te-am deranjat purtând un bikini într-o fotografie publicată când eram încă o fetiță,  în 1999. În calitate de persoane publice, amândouă știm că nu ne putem controla imaginea în totalitate și că industria în care lucrăm adesea încearcă să ne definească. Cu toate acestea, am fost învățată să îmi iubesc corpul și să fiu sexy într-o pereche de bikini, iar acest lucru nu are legătură cu sexul", a scris Jessica Simpson, pe Instagram. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro