Nepoții lui Michael Jackson, oribiți de furie după ce cântărețul a fost acuzat de pedofilie: "Mergem până la capăt"

+3 click pentru
galerie

Nepoții lui Michael Jackson, oribiți de furie după ce cântărețul a fost acuzat de pedofilie: "Mergem până la capăt" © Hepta

Familia regretatului Michael Jackson se află într-un război tacit cu producătorul controversatului documentare Leaving Neverland, în care artistul este acuzat de pedofilie.

Așadar, nepoții lui Michael Jackson au lansat pe YouTube un documentar care a fost realizat cu sensul de a dezminți cele spuse și în care Taj și Brandi Jackson îl apără pe Michael Jackson. Unul dintre cei care îl acuză pe artist de pedofilie, a afirmat la un moment dat că s-a căsătorit cu Michael Jackson, într-o ceremonie improvizată. 

"Wade Robson a fost tot timpul un oportunist. El a ştiut mereu cum să se plaseze în situaţii care să îl avantajeze din punct de vedere financiar. El susţine că a fost într-o relaţie cu unchiul meu, că ei erau îndrăgostiţi. Spune că el l-a ţinut departe de femei, ceea ce nu este adevărat. Tocmai ce vorbeam despre cum unchiul meu ne-a adus împreună. Acest lucru ar discredita afirmaţiile lui şi mi se pare fascinant că se crede capabil să îşi şteargă în totalitate zece ani din viaţa sa.", a declarat unul dintre nepoții artistului. 

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro