Nicki Minaj s-a căsătorit! „Regina Rap” și-a schimbat și numele

+3 click pentru
galerie

Nicki Minaj s-a căsătorit! „Regina Rap” și-a schimbat și numele © Instagram

Apuse sunt vremurile când băga bărbații în boală cu apariții demne de filmele pentru adulți... Nicki Minaj s-a lăsat de muzică și se ține de cuvânt: se face femeie de casă! „Regina Rap” s-a căsătorit cu iubitul ei de pe vremea liceului și și-a schimbat chiar și numele.

Nicki Minaj a anunțat că s-a căsătorit cu Kenneth Petty, bărbatul cu care s-a iubit și pe vremea liceului. Artista și-a surprins cei 106 milioane de urmăritori cu marea dezvăluire: de acum, numele ei este Onika Tanya Maraj-Petty, adăugând numele celui care tocmai i-a devenit soț.

Nicki Minaj s-a căsătorit!

Vedeta a postat și niște imagini din ziua cea mare, în care se pot vedea șepci realizate la comandă, pentru mire și pentru mireasă, dar și niște căni. Cel mai probabil artista și Kenneth Perry au avut o mică petrecere privată, conform TMZ.

Nicki și Ken au obținut o licență de căsătorie încă în iunie, una care a fost reînnoită la mijlocul lunii august. Tot atunci, artista anunța că va face pasul cel mare peste 80 de zile. Zis și făcut.

Se iubesc încă din liceu

Nicki și Kenneth se iubesc nebunește încă de anul trecut. Pentru cei care cu cunosc situația, poate părea că cei doi s-au grăbit să facă acest pas, însă stați liniștiți! Pasiunea dintre ei este una veche, cei doi formând un cuplu încă din liceu. S-au despărțit, s-au văzut cu alte persoane, însă în final s-au regăsit unul în brațele celuilalt.

Acum câteva săptămâni, Nicki Minaj anunța că renunță la muzică, pentru a se focusa pe viața de familie. Cum deja s-a căsătorit, este foarte probabil să auzim, cât mai curând, și de o posibilă sarcină.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest