Nicole Scherzinger rupe tăcerea: „A fost un lucru extraordinar de rău! Oribil"

+3 click pentru
galerie

Nicole Scherzinger rupe tăcerea „A fost un lucru extraordinar de rău! Oribil.” © Instagram

Nicole Scherzinger a vorbit despre supărarea pe care o are după ce un clip intim al ei în pat cu fostul iubit, Lewis Hamilton, a fost făcut public.

Video-ul a fost luat de pe telefonul personal al vedetei de 40 de ani.

Nicole a dezvăluit în cadrul unei petreceri după decernarea premiilor Oscar 2019, găzduită de Elton John că se simte nedreptăţită.

„Eu pur şi simplu nu înțeleg de ce ar face cineva așa ceva. Este un lucu extraordinar de rău! Oribil.” a spus Nicole, potrivit thesun.co.uk.

Comentariile vedetei vin la distanţă de câteva zile de când un clip intim dintre Nicole Scherzinger şi fostul ei iubit, Lewis Hamilton, a fost făcut public.

Clipul a avut peste 600.000 de vizualizări

„Nicole şi Lewis au fost atât de supăraţi că vor să descopere cine a făcut asta. Nicole se simte că i-a fost încălcată încrederea şi va încerca să pastreze un profil redus şi să-şi vadă de treabă. Ar vrea să îşi continue viaţa, să considere că aşa ceva nu s-a întâmplat”, relatează o sursă pentru presa internaţională.

Nicole Scherzinger şi Lewis Hamilton au fost împreună şapte ani înainte de a se despărţi în 2015.

Jennifer Lawrence şi alte câteva vedete au fost victime ale hakerilor după ce mai multe fotografii au devenit publice în 2014.

A.S.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro