Nu mai poți filma pe Pământ? Nicio problemă, hai pe Lună! Tom Cruise și NASA colaborează pentru a produce un film în spațiu

Nu mai poți filma pe Pământ? Nicio problemă, hai pe Lună! Tom Cruise și NASA colaborează pentru a produce un film în spațiu © Profimedia

Nu, nu e glumă. Probabil împins la disperare de faptul că producția a tot ce înseamnă film și televiziune a fost oprită de pandemie, Tom Cruise este hotărât să devină primul actor din univers. Artistul vrea să zboare în afara granițelor terestre și, din câte se pare, NASA este de acord cu inițiativa.

Potrivit șefului NASA, agenția spațială a început deja colaborarea cu Tom Cruise care ar urma să ducă la realizarea unui film pe Stația Spațială Internațională (ISS), relatează CNN. Un reprezentant al NASA a confirmat și faptul că Cruise va fi „lansat” în spațiu și că va locui pe celebra stație.

Stația Spațială Internațională este un laborator în valoare de câteva miliarde de dolari, care orbitează în jurul Pământului.

Tom Cruise vrea să facă istorie în cinematografie

Nu ar fi prima oară când un film este realizat pe ISS. În 2002, a fost produs un documentar IMAX care a fost narat chiar de Tom Cruise. În 2012, a ieșit filmul „Apogeul Fricii”, o peliculă science fiction care a fost realizată de antreprenorul Richard Garriott, fiul unui astronaut.

Dar ar fi, într-adevăr, pentru prima oară când un actor îndură călătoriile extraterestre și tot ce implică acestea.

„Avem nevoie ca media populară să inspire o nouă generație de ingineri și de oameni de știință care să contribuie la realizarea planurilor ambițioase ale NASA”, a scris Administratorul NASA, Jim Bridenstine, pe Twitter.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro