Nuntă mare în showbiz! O celebră actriță s-a căsătorit

+4 click pentru
galerie

Nuntă mare în showbiz! O celebră actriță s-a căsătorit © Instagram

Clipe de fericire pentru o faimoasă actriță! Vedeta s-a căsătorit cu alesul inimii sale, care face parte tot din lumea artistică. Atât invitații, cât și admiratorii săi au fost impresionați de detaliul simbolic care se afla pe trena rochiei de mireasă.

Hilary Duff a spus „da” în fața altarului și s-a căsătorit cu iubirea vieții sale, Mathhew Koma. Acesta este un cântăreț celebru și au împreună o fiică superbă de doar un anișor și două luni.

Actrița de origine britanică Hilarry Duff și cântărețul Matthew Koma au devenit soț și soție sâmbătă. Deși și-ar fi putut permite o nuntă mult mai luxoasă, cei doi au ales să-și unească destinele într-un cadru intim, ceremonia fiind una restrânsă. Fericitul eveniment a avut loc în casa proaspeților însurăței din Los Angeles și au participat ca martori doar câțiva apropiați.

Rochia lui Hilary Duff a fost însă una cu totul și cu totul deosebită. Ținuta miresei a fost creată de un designer celebru, preferat de nume mari, precum Ducesa de Cambridge. Actrița a arătat ca o adevărată prințesă în rochia albă, cu umeri înalți și întăriți, decolteu la spate și nu mai puțin de 100 de nasturi croiți pe trenă.  

Trena a fost și mai specială, deoarece, la dorința actriței, pe partea interioară a acesteia au fost croite inițiala sa și a soțului ei, dar și inițialele copiilor și data la care a avut loc nunta.

În ceea ce privește machiajul, Hilary Duff a optat pentru un look foarte natural. Coafura a avut de asemenea un aspect lejer, actrița orientându-se spre un wet style. Pentru a arăta ca o prințesă din povești, pe capul artistei a fost potrivită o coroniță subțire cu perle.

Hilary Duff a fost cerută în căsătorie de Matthew Koma în luna mai, anul acesta. Propunerea a luat-o prin surprindere pe actriță, aflându-se în mijlocul unui proiect de televiziune, la New York.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro