O celebră actriţă a devenit pentru a doua oară mamă! Vedeta a născut în secret

+4 click pentru
galerie

O celebră actriţă a devenit pentru a doua oară mamă! Vedeta a născut în secret © Instagram

O faimoasă actriţă trăieşte din nou bucuria imensă de a fi mamă. Vedeta nu le-a împărtăşit fanilor vestea în mod oficial, dar nu a scăpat de camerele paparazzilor care au surprins-o cu bebeluşul pe străzile oraşului.

Anne Hathaway, una dintre cele mai iubite actriţe la nivel internaţional, a devenit pentru a doua oară mamă. La 37 de ani, frumoasa artistă a dat naştere celui de-al doilea copil al său. Vedeta mai are un băieţel, Jonathan, în vârstă de 3 anişori.

Chiar dacă Anne a vrut să ţină vestea departe de ochii curioşilor, aceasta nu a scăpat de vigilenţa paparazzilor. Astfel, fanii au fost extrem de încântaţi când în mediul online au apărut fotografii cu actriţa şi bebeluşul ei, în timp ce se plimbau pe stradă. Pe cei doi îi însoţeau soţul vedetei, Adam Shulman, şi fiul lor mai mare, Jonathan, de 3 ani. 

Artista a fost văzută de presă duminică, în vreme ce se aflau pe străzile din Connecticut, Statele Unite Ale Americii. Deocamdată nu se ştie sexul nou-născutului. Ultima dată când vedeta a fost văzută în public a fost pe 10 octombrie, lucru care le-a dat de bănuit fanilor, ce au presupus că s-a retras din lumina reflectoarelor pentru a se pregăti de naştere.

Anne Hathaway a anunţat că a rămas însărcinată în vară

Anne Hathaway le-a mărturisit fanilor pe data de 24 iulie că este însărcinată. Potrivit spuselor acesteia, actriţa s-a chinuit până ce a reuşit să-şi vadă visul împlinit.

"Tuturor persoanelor care trec prin infern din cauza problemelor de infertilitate le spun că nu a fost uşor nici prima, nici a doua oară, să rămân însărcinată", scria vedeta la vremea respectivă pe reţelele de socliazare.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro