O vedetă internațională a dezvăluit că are cancer în stadiu terminal. "Este devastator"

O vedetă internațională a dezvăluit că are cancer în stadiu terminal. "Este devastator" © Profimedia

Olivia Newton-John, celebra actriță din filmul Grease, a dezvăluit că a primit din partea medicilor un diagnostic crunt. Starul internațional luptă pentru a treia oară cu cancerul la sân, iar acum a confirmat că boala a ajuns în stadiul patru de metastază. 

Olivia Newton-John, în vârstă de 70 de ani, a dat chiar ea vestea, într-o emisiune televizată, iar de atunci fanii au asaltat-o cu mesaje de susținere. Totodată, actrița a mărturisit că nu există tratament în această fază a bolii, dar și faptul că i-a fost teamă să îi întrebe pe medici cât mai are de trăit.

"Când ţi se spune că ai cancer în fază terminală, este posibil să mai ai doar şase luni de trăit. Asta spun statisticile, dar eu nu vreau să ştiu. Este devastator. Să citeşti că eşti pe moarte sau că vei muri curând este foarte ciudat", a spus Olivia Newton-John despre tot ce s-a scris în presa internațională. 

Actrița pare totuși încrezătoare și spune că nu este la un pas de moarte, așa cum s-a speculat. "Zvonurile morţii mele au fost exagerate... Mă simt bine", a mai spus actrița, în cadrul interviului. Olivia Newton-John a fost diagnosticată cu cancer de sân prima oară în 1992, apoi în 2013, însă nu a dat foarte multe detalii despre lupta cu boala. Actrița spunea atunci că folosește ulei de cannabis pentru a lupta cu durerile crunte. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro