Ozzy Osbourne este grav bolnav. Artistul a mărturisit ce boală l-a îngenuncheat: „Nu m-am putut mişca jumătate de an”

Viaţa celebrului artist britanic s-a schimbat complet. Ozzy Osbourne se luptă cu o boală extrem de grea. Artistul a mărturisit că în urmă cu un an de zile a fost diagnosticat cu Parkinson.

Ajuns la 71 de ani, viata artistului este una extrem de grea, cu zile bune, dar şi cu multe zile rele, anul ce a trecut fiind extrem de dureros pentru britanic.

În cadrul unei emisiuni TV, artistul şi soţia sa, Sharon, au vorbit deschis despre boala de care suferă Ozzy.

„A fost îngrozitor de provocator pentru noi toţi. Am ţinut ultimul concert de Anul Nou, la The Forum (în 2018), apoi am căzut rău, a trebuit să fiu operat la gât, ceea ce mi-a distrus nervii. Mă simt mult mai bine acum decât în februarie anul trecut. Eram în stare de şoc', a povestit Osbourne.

Soţia artistului, Sharon Osbourne, a ţinut să precizeze că boala soţului ei este stadiul 2 la momentul actual, afectându-i mulţi nervi din organism, care uneori îl pun la pământ.

„Sunt multe feluri de Parkinson – nu este o condamnare la moarte, dar afectează anumiţi nervi din corp. E ca şi când ai o zi bună, o altă zi bună, apoi o zi foarte proastă', a spus soţia artistului”, a declarat sotia artistului.

Marele Ozzy a povestit şi un moment dificil în care boala l-a secat de puteri, fiind nevoit să ajungă de urgenţă la spital.

„Am fost la baie și am căzut pur și simplu pe podea. M-am gândit că am făcut-o, dar mi-am păstrat calmul. Sharon a chemat o ambulanță, iar de acolo, totul a degenerat. Șase luni după aceea am fost în agonie. Am întrebat-o pe Sharon dacă mă minte și dacă sunt pe moarte. Când m-au întrebat asistentele, după operație, cât de tare mă doare, pe o scară de la 1 la 10, am răspuns 55! Este cumplit să nu te poți mișca timp de jumătate de an', a mai mărturisit Ozzy Osbourne.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro