Pamela Anderson îi pune la zid pe milionarii care au donat pentru reconstrucția Catedralei Notre Dame: "Să le apară numele în ziare"

Pamela Anderson îi pune la zid pe milionarii care au donat pentru reconstrucția Catedralei Notre Dame: "Să le apară numele în ziare" © Hepta

Pamela Anderson a avut o reacție acidă cu privire la donațiile făcute de mai mulți bogați ai lumii pentru reconstrucția Catedralei Notre Dame, distrusă parțial de incendiu.

Actrița americană a postat un mesaj scurt și la obiect, prin care și-a arătat mâhnirea cu privire la donațiile făcute, de "ochii lumii", spune ea. Pamela Anderson susține că milionarii au donat bani doar pentru a le apărea numele în ziare și sunt complet indiferenți față de problemele reale ale omenirii.

"Aceasta este dovada că 1% (n.r. cei mai bogați oameni din lume) sunt de neatins și nu ar putea să le pese mai puțin de alții. Îi interesează doar să le apară numele în ziare – sunt sigură că vor fi felicitați și donațiile lor nu vor impozitate și vor beneficia din nou de ele – în timp ce sunt priviți ca eroi.", a scris Pamela Anderson, pe Twitter. 

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro