Pamela Anderson şi Nicole Kidman, sex simboluri la 52 de ani! Divele şi-au dezvăluit secretele

+3 click pentru
galerie

Pamela Anderson şi Nicole Kidman, sex simboluri la 52 de ani! Divele şi-au dezvăluit secretele © Facebook

La 52 de ani, Pamela Anderson şi Nicole Kidman continuă să facă furori. Trupurile de invidiat ale divelor arată mai degrabă cu ale unor adolescente şi nu le-ai da mai mult de 25 de ani. Fanii au fost încântaţi când, în sfârşit, vedetele au dezvăluit secretele "tinereţii fără bătrâneţe". Le poţi încerca şi tu!

Deşi au trecut de prima tinereţe, Nicole Kidman şi Pamela Anderson se numără printre cele mai celebre sex simboluri ale lumii. Nici nu e de mirare, la cum arată! Divele au o piele netedă, extrem de fină şi fără nicio urmă de rid, semn că trecerea anilor nu şi-au pus deloc amprenta asupra aspectului lor. 

Pamela Anderson a devenit faimoasă atât prin carieră, cât şi prin frumuseţea sa incontestabilă. Vedeta a încins minţile bărbaţilor din întreaga lume cu formele ei voluptoase şi apetisante. Trecută de 50 de ani, frumoasa actriţă are acelaşi efect asupra masculilor. La cât de bine arată, nu-ţi vine să crezi că este mamă a doi copii.

Care sunt secretele de frumuseţe ale divelor

Pamela îşi menţine o asemenea siluetă de invidiat după ce acum 20 de ani a devenit vegană. Pe lângă asta, vedeta este lipsită de riduri şi de orice imperfecţiune datorită uleiului de cocos pe care şi-l aplică pe faţă.

Nici colega sa de breaslă nu stă mai rău. Actriţa Nicole Kidman are însă ale secrete. Diva are un trup demenţial datorită sportului. Aceasta petrece multe ori înotând şi făcând gimnastică. Pe lista sa zilnică de exerciţii se numără abdomenele şi genoflexiunile. Pentru ten, artista foloseşte creme exfoliante şi măşti de întreţinere. Vedeta apelează şi la crema solară de fiecare dată când trebuie să iasă din casă. 

Pamela Anderson este o cunoscută artistă de origine americano-canadiană. Vedeta a activat în mai multe domenii, precum: actoria, moda şi televiziunea. În industria filmului, diva s-a făcut remarcată prin mai multe roluri celebre, cum ar fi cel din "Baywatch".

Nicole Kidman este o celebră actriţă americano-australiană. Datorită carierei sale a fost premiată cu un premiu Oscar. A jucat în filme celebre, precum: "Paddington", "Australia", "Batman Forever".

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro