Până și cel mai bogat om din lume s-a lăsat pe mâna soției. Priscilla Chan l-a ajutat pe Mark Zuckerberg să își schimbe înfățișarea / FOTO

+2 click pentru
galerie

Până și cel mai bogat om din lume s-a lăsat pe mâna soției © Instagram

Unul dintre cei mai bogați oameni ai lumii, Mark Zuckerberg, cofondatorul Facebook, s-a lăsat pe mâna soției pentru a avea un look nou. 

În contextul pandemiei de coronavirus, când toate frizeriile și saloanele de înfrumusețare sunt închise ori abia acum încept să își reia programul normal, Mark Zuckerberg nu a mai putut aștepta și fiindcă nu a avut de ales, a mers cu încredere pe mâna soției sale. 

Priscilla Chan, soția confodatorului Facebook, a luat foarfeca în mână și pentru a-și ajuta soțul să capete un nou look, a prins curaj și s-a pus pe treabă, chiar în holul locuinței lor de milioane. 

Deși nimeni nu ar fi crezut că unul dintre cei mai bogați oameni ai lumii ar apela la un asemenea gest, se pare că pandemia transformă lumea, care a început acum să facă tot mai multe lucruri acasă, singuri și să se bucure de cele mai simple momente. 

Asta s-a întâmplat și cu Mark care a revenit la tunsoare ce l-a consacat, după ce șoția s-a ”înarmat” cu o foarfecă. Deși pare o tunsoare banală, se pare ca Priscilla a avut ceva de muncă, căci Mark ascunde o poveste în spatele frizurii lui. Cunoscuții acestuia spun că fondatorul rețelei sociale Facebook a ales tipul de tunsoare al împăratului roman Cezar, fiind fascinat de acest personaj al lumii. 

Un alt lucru, pe lângă tunsoare, care îl dă de gol pe Mark, în legătură cu înclinația lui spre Cezar este faptul că și-a numit fiica, August, după Augustus Cezar.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro