„Păpușa umană Ken” și-a schimbat sexul! A renăscut și s-a transformat în... Barbie

+6 click pentru
galerie

„Păpușa umană Ken” și-a schimbat sexul! A renăscut și s-a transformat în... Barbie © Instagram

Rodrigo Alves, bărbatul supranumit „Păpușa umană Ken”, nu mai este... bărbat! Excentricul fanatic al operațiilor estetice a dezvăluit, miercuri, că s-a hotărât să se renască în peielea unei femei, celebrând acest moment cu o ședință foto inedită.

În vârstă de 36 de ani, femeia, pentru că de acum trebuie să ne schimbăm încadrarea din punct de vedere a sexului, a pozat într-o rochie roz și decoltată, care îi scoate în evidență noile forme.

Potrivit Daily Mail, Alves a declarat: „Este voința lui Dumnezeu ca eu să fiu femeie. Simt că El a vrut să mă folosească pe mine ca un instrument care să îi învețe pe alții cum este să fii transsexual.”

Alves spune că își dorește să-și fi început transformarea mai devreme, înainte de a ajunge să cheltuiască peste 600 mii de lire sterline pe operații estetice. Operații estetice, susține ea, menite să o facă să se simtă mai confortabil în pielea unui bărbat.

„Când eram mică, iubeam păpușile și rochile și simțeam că sunt o fetiță, dar habar n-avean ce înseamnă să fii trans. Acum este ceva mult mai înțeles. Am cheltuit sute de mii de dolari pe bicepși și pătrățele false, dar simțeam că eșuasem ca bărbat. Nu eram cine se presupunea că trebuie să fiu”, a mai spus Alves.

Urmează ca Alves să își schimbe numele din buletin. A preferat să țină secret ce a ales să-i reprezinte identitatea, însă este cunoscut că a folosit numele Jessica pentru alter-egoul ei.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro