Paris Hilton, petrecere fastuoasă de ziua ei de naştere / VIDEO

Paris Hilton, petrecere fastuoasă de ziua ei de naştere © Captura video

Paris Hilton, una dintre cele mai apetisante blonde din lume, a ales să îşi sărbătorească ziua de naşte în stilul caracteristic. Zeci de mii de euro a scos artista din bucuzare pentru o petrecere cum nu mulţi au avut parte să vadă. Focoasa blondă a împărtăşit cu fanii pe contul său de Instagram momente apetisante din noaptea pe care mulţi nu o vor uita prea uşor. 

Vedeta s-a distrat de minune, aşa cum numai ea ştie. De ziua ei alături i-au fost şi surorile Kardashian.

Paris Hilton a avut parte de cea mai fastuasă zi de naştere. Frumoasă artistă a angajat o armată de specialişti pentru ca petrecerea sa să fiu una de neuitat. Conform presei de peste ocean, blonda a scos din buzunar peste 450.000 de euro. Totul pentru ca ei şi invitaţiilor ei să le lipsească nimic.

Excentrica vedeta de peste hotare şi-a sărbătorit ziua de naştere de două ori. Două locaţii, două torturi şi zeci de invitaţi care mai de care i-au fost aproape blondinei. 

Moştenitoarea imperiului Hilton a ales pentru aniversarea ei să poarte o rochie pe corp, cu mâneci lungi şi extrem de scurtă. Vedeta este mare iubitoare de distracţii şi niciodată nu a ţinut cont de ceea ce spune lumea, astfel că şi de ziua ei a comis-o şi s-a distrat în stilul caracteristic. 

Aşa cum deja ne-a obişnuit, Paris Hilton a ales să petreacă de ziua ei fără a purta lenjerie intimă.

Paris Hilton este mereu în atenţia presei şi asta pentru că nu ţine cont că este o persoană publică şi se distrează în stilul caracterist. Pe mese, cu paharele în mână sau mai puţin îmbrăcată, Paris Hilton a fost mereu pe placul paparazzilor.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro