Ce se întâmplă în Saint Tropez nu rămâne doar în Saint Tropez! Cum au reuşit Philipp Plein şi iubita lui să atragă atenţia tuturor. VIDEO

+3 click pentru
galerie

Ce se întâmplă în Saint Tropez nu rămâne doar în Saint Tropez! Cum au reuşit Philipp Plein şi iubita lui să atragă atenţia tuturor. VIDEO © Instagram

Philipp Plein este regele distracţiei şi, oriunde merge, se lasă cu foc de artificii şi mii de euro aruncaţi pe şampanii scumpe! De data aceasta, a reuşit să atragă atenţia tuturor, alături de iubita lui. Ce-i mai place la dolce vita, frumoasei senorita!

Ce se întâmplă în Saint Tropez rămâne în Saint Tropez, asta dacă nu eşti milionar... Philipp Plein, împreună cu frumoasa sa iubită şi gaşca de prieteni se distrează de mama focului în cea mai luxoasă destinaţie, preferata milionarilor!

Şi când spunem că se distrează de mama focului....trebuie să ne credeţi pe cuvânt, nu de alta, dar focuri imense de artificii au fost aduse la masa celebrului designer, împreună cu cele mai scumpe sticle de şampanie.

După ce a gustat din şampania fină de peste 1.000 de euro sticla, şi nu oriunde, ci pe yachtul milionarului, iubita lui Philipp Plein şi-a ales din garderobă cea mai sexy ţinută şi s-a pus pe petrecut, într-un club de pe plaja din St.Tropez! Despre formele ei apetisante cu care i-a sucit minţile designerului, ce putem să mai spunem? Bruneta arată demenţial în costum de baie!

Din nou, sticlele de şampanie au curs valuri-valuri la masa milionarului, iar preparatele pe bază de fructe de mare, dar şi caviarul fin, căci deh, altfel n-ar avea şampania gust, nu au lipsit de la masă! Să vă spunem cât a fost nota de plată la finalul petrecerii? A depăşit suma de 8.000 de euro, potrivit Star Matinal. 

Nu iubeşte femeile cât iubeşte... maşinile

Miliardarul are o colecţie impresionantă de maşini, una dintre ele valorând nu mai puţin de jumătate de milion de dolari. Pe lângă multe altele, un autoturism de 200.000 de euro şi altul care valorează cât trei apartamente de lux din Bucureşti. Practic, doar trei maşini din colecţia lui Philipp Plein valorează aproape un milion şi jumătate de euro.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro