Atenție!
Conținut pentru adulți!

FOTO / O actriță celebră a pozat fără lenjerie intimă! Are 47 de ani, dar se poartă ca la 20

+5 click pentru
galerie

FOTO / O actriță celebră a pozat fără lenjerie intimă! Are 47 de ani, dar se poartă ca la 20 © Instagram.com

Este una dintre cele mai sexy actrițe din lume și chiar dacă are aproape 50 de ani, niciodată nu s-a temut să se expună în ținute care mai de care mai sumare. Doar că de această dată, lucrurile au stat altfel!

Una dintre cele mai sexy și nonconformiste actrițe din lume a comis-o rău de tot! Phoebe Price, căci despre ea este vorba, și-a surprins fanii cu o ipostază de infarct.

Phoebe Price a pozat fără lenjerie intimă, la 47 de ani

La cei 47 de ani ai săi, focoasa roșcată a pozat fără lenjerie intimă, într-un sutien minuscul, care îi lăsa la vedere bustul generos.

Imaginea „ picantă” a fost publicată pe contul ei de Instagram, acolo unde fanii au fost în delir la vederea acesteia. Phoebe Price s-a făcut remarcată de multe ori prin stilul ei excentric și prin faptul că deși a trecut de prima tinerețe, știe în continuare ce trebuie să facă, pentru a fi mereu la înălțimea așteptărilor fanilor săi. 

Deși mulți dintre internauții care o urmăresc pe rețeaua de socializare sunt de părere că Phoebe Price exagerează prin aparițiile sale, roșcatei nici că-i pasă și își trăiește viața din plin, așa cum dorește. 

Phoebe Price s-a născut pe 27 septembrie 1972 în Alabama. "Frenchy Mafia", "Roberto", "Mercy for Angels" şi "Broken Blood" sunt doar câteva dintre filmele care au consacrat-o. Actrița și-a câștigat simpatia fanilor și pe rețeaua de socializare Instagram. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro