Pilotul Michael Schumacher, în stare extrem de gravă: „S-a deteriorat mult la toate nivelurile”

Pilotul Michael Schumacher, în stare extrem de gravă: „S-a deteriorat mult la toate nivelurile”

Din păcate, veştile despre pilotul Michael Schumacher nu sunt deloc bune. La şase ani după ce sportivul a avut un accident la schi şi a intrat în comă, suferind un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală, medicii declară acum că starea de sănătate a lui Schumacher se degradează de la o zi la alta.

Dacă în decembrie 2019, medicii erau optimişti în procesul de recuperare al sportivului, acum situaţia s-a schimbat total.

Familia pilotului de Formula 1 este distrusă, iar fanii au sperat până în ultima clipă într-o îmbunătăţire a starii sale de sănătate, însă, neorochirurgul Nicola Acciari, de la spitalul din Bologna a declarat că Schumacher este din ce în ce mai rău, aflându-se în „ultimul hal de degradare”.

„Starea de sănătate a lui Michael Schumacher este foarte tare deteriorată şi degradată. Imaginea sa este foarte diferită faţă de cea pe care o ştim când era pe circuit. S-a deteriorat mult la toate nivelurile, atât organic, cât şi la nivelul musculaturii şi scheletului”, a declarat neurochirurgul, Nicola Acciari, de la spitalul din Bologna, conform presei internaţionale.

De asemenea, medicul a mai declarat că fostul pilot este de nerecunoscut, traumele suferite aducându-l în cea mai degradabilă stare.

„Toate acestea sunt rezultatul traumei la creier pe care a suferit-o”, a mai adăugat neurochirurgul.

Vestea medicilor a şocat pe toată lumea, soţia fostului pilot fiind devastată, chiar dacă pe tot parcursul acestor ani, Corinna a fost mereu lângă soţul ei şi a dat dovadă de o putere incredibilă.

"Are o putere de voință extraordinară în toate privințele. A știut imediat gravitatea situației și drumul lung de urmat. Vede lucrurile foarte clar și va face totul pentru a îmbunătăți starea soțului ei", au declarat anul trecut surse apropiate ale familiei.

De asemenea, şi medicii au crezut şi au sperat într-o îmbunătăţire a starii de sănătatea a lui Michal Schumacher.

"Schumacher se află încă în terapie, una care poate dura până la trei ani. Este un plan între un an şi trei ani pentru regenerare.Îl vizitez constant şi stau de vorbă cu familia lui despre progresul pe care îl face. Soţia lui vede lucrurile foarte clar şi face totul ca Michael să aibă cele mai bune condiţii", declara în urmă cu aproape un an medicul Jean Francois-Payen.


 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro