Poveste ca-n telenovele! A lăsat-o gravidă pe nepoata iubitei sale, în timp ce-şi planifica nunta

+3 click pentru
galerie

Poveste ca-n telenovele! A lăsat-o gravidă pe nepoata iubitei sale, în timp ce-şi planifica nunta © Instagram

O adevărată telenovelă are loc în cadrul unei familii din Brazilia! Un fotbalist şi-a lăsat însărcinată iubita, nepoata fostei sale, în timp ce-şi făcea planuri de nuntă cu aceasta.

Să vezi şi să nu crezi! Fotbalistul Hulk a lăsat-o însărcinată pe iubita lui, cu toate că făcea planuri pentru o prima nuntă, cu mătuşa ei. Gurile rele şi presa internaţională nu s-au lăsat până când nu au aflat toate detaliile situaţiei în care fotbalistul se află. Se pare că acesta şi-a început aventura cu nepoata soţiei lui, fiind căsătorit de mai bine de 12 ani şi având şi trei copii.

Nu a fost de ajuns ceea ce s-a întâmplat, ba mai mult, nepoata fostei iubite este şi însărcinată, acest lucru provocând intigra în cadrul familiei, Camila fiind cândva nepoata preferată a celei care trebuia să fie soţia fotbalistului. 

Brazilianul şi fosta iubită trebuie să se căsătorească în luna decembrie a anului 2019, deoarece aceasta s-a hotărât să o lase pentru nepoata ei, Camila, cu care s-a afişat imediat, fără niciun fel de probleme. Camila urmează să fie mămică, fiind suprinsă de presa internaţională cu burtica destul de mare. 

Cine este Givanildo Vieira de Souza

Givanildo Vieira de Souza sau Hulk, aşa cum este cunoscut, este unul dintre cei mai buni fotbalişti brazilieni, activând în prezent la echipa Shanghai SIPG în Prima Ligă Chineză. Are 33 de ani şi este printre cei mai râvniţi bărbaţi din Brazilia, domnişoarele fiind înnebunite după fizicul perfect al bărbatului. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro