Premiile Oscar 2020. Lista completă a nominalizărilor

Premiile Oscar 2020. Lista completă a nominalizărilor © Hepta

Luni, pe 13 ianuarie, a fost anunțată lista completă a nominalizărilor pentru Premiile Oscar 2020. Filmul „Joker” conduce cu 11 de nominalizări, fiind apoi urmat de „The Irishman”, cu 10. Favoriți ai serii sunt și „Once Upon a Time in Hollywood” și „1917”, ambele tot cu câte 10 nominalizări.

Toate cele patru pelicule care conduc seara au fost nominalizate pentru categoria Cel Mai Bun Film, fiind însoțite de „Little Woman”, „Marriage Story”, „Jojo Rabbit”, „Ford v Ferrari” și „Parasite”.

La categoria Cel Mai Bun Regizor, și-au adjudecat nominalizări Martin Scorsese ("The Irishman"), Quentin Tarantino ("Once Upon a Time in Hollywood"), Todd Phillips ("Joker"), Sam Mendes ("1917") și Bong Joo Ho ("Parasite").

Interesantă, fără dar și poate, este categoria Cel Mai Bun Actor. Joaquin Phoenix este marele favorit pentru rolul din „Joker”, pentru care a câștigat deja un Glob de Aur. Se va lupta cu Antonio Banderas ("Pain and Glory"), Leonardo Di Caprio ("Once Upon a Time in Hollywood"), Adam Driver ("Marriage Story") şi Jonathan Pryce ("The Two Popes").

Și categoriile celor mai buni actori se bucură de nume grele. Pentru Cel Mai Bun Actor În Rol Secundar se luptă Brad Pitt ("Once Upon a Time in Hollywood), Al Pacino ("The Irishman"), Joe Pesci ("The Irishman"), Anthony Hopkins ("The Two Popes") și Tom Hanks ("A Beautiful Day in the Neighborhood").

În privința femeilor care se duelează la categoria Cea Mai Bună Actriță În Rol Principal, vorbim, printre altele, despre Scarlett Johansson ("Marriage Story"), Saoirse Ronan ("Little Women"), Charlize Theron ("Bombshell") şi Renee Zellweger ("Judy").

Lista completă a nominalizărilor, AICI.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro