Prima apariție publică a actorul Kevin Hart după accident. Ce mesaj le-a transmis fanilor

+3 click pentru
galerie

Prima apariție publică a actorul Kevin Hart după accident. Ce mesaj le-a transmis fanilor © youtube

Kevin Hart a trecut printr-un accident rutier la începutul lunii septembrie. Actorul de 40 de ani a fost grav rănit, iar de curând a avut și pria apariție publică după incident. Marele actor a avut un mesaj special pentru fanii săi.

În urmă cu doar două luni, actorul Kevin Hart a trecut prin cel mai greu moment din viața sa. Acesta a fost implicat într-un grav accident de circulație în urma căruia a ajuns de urgență la spital și imedit operat la coloana vertebrală. Starul se afla în mașina pe care și-a facut-o cadou, un bolid de lux, dar care era condusă de un prieten. După multe săptămâni de repaus, comediantul a fost premiant pentru cel mai bun show de comedie, iar acesta a fost primit pe scenă cu aplauze numeroase din partea celor prezenți, potrivit FoxNews. 

Kevin Hart a vrut să le transmită un mesaj oamenilor care îl susținut și care s-au rugat pentru sănătatea sa în timp ce trecea prin cele mai dificile momente: „În primul rând, mulțumesc lui Dumnezeu, pentru că sunt aici. Mă face să apreciez și mai mult viața. Mă face să apreciez lucrurile care contează cu adevărat. Familia. Vreau să le mulțumesc soției și copiilor mei, care au fost mereu alături de mine [...] Nu aveți idee despre efectul pe care îl aveți asupra noastră, energia voastră, sprijinul vostru”, a adăugat acesta în cadrul celebrei gala de deceranare a premiilor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro