FOTO / Prima fotografie cu Enrique Iglesias şi cel de-al treilea copil: "Raza mea de soare"

+2 click pentru
galerie

Prima fotografie cu Enrique Iglesias şi cel de-al treilea copil © Arhiva

Fotografie inedită cu celebrul Enrique Iglesias. Vedeta a postat pe pagina sa de Facebook cea mai emoţionantă fotografie.

Enrique Iglesias a devenit tată pentru a treia oară, iar recent i-a înduioşat pe toţi cei care îl urmăresc în mediul online.

Artistul a postat pe constul său de Facebook o fotografie în care apare alături de cel de-al treilea copil. Mai exact, Enrique s-a fotografiat cu bebeluşul nou născut în sala de maternitate.

Ipostaza în care s-a lăsat fotografiat artistul a emoţionat pe toată lumea, fotografia devenind virală într-un timp foarte scurt.

Butonul de like a fost înroşit de fani, iar comentariile au curs pe bandă rulantă.

"Felicitări! multă iubire amândurora!", "Felicitări, Enrique!", "Tatăl unui preţios îngeraş!", "Mica ta rază de soare este absolut superbă", "Îmi pot imagina cât de mândru eşti în această fotografie", "Ea este cea mai norocoasă fetiţă pentru că te are ca tată", sunt doar câteva dintre comentariile pe care artistul le-a primit.

Anna Kournikova și Enrique Iglesias au devenit părinți pentru a treia oară în prima lună a anului 2020.

Deşi şi-au dorit ca totul să fie ţinut secret, aşa cum s-a întâmplat cu venirea fiecărui copil pe lume, lucrurile nu au mers conform planului. Şi asta pentru că fratele artistului a anunţat că a devenit unchi pentru a treia oară.

Bărbatul s-a dat de gol fără să vrea, în cadrul unei emisiuni, când a fost întrebat ce înseamnă pentru el cel de-al treilea copil al fratelui său.

"Sunt deja unchi", a fost răspunsul oferit de Julio. De asemenea, a susţinut că fratele lui este foarte fericit, confirmând că este oficial tătic pentru a treia oară. "Da, ce vreau să spun este că Enrique și Anna au deja trei copii. El este foarte fericit.", susţinea el.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro