Prima probă după opt ani pentru Macaulay Culkin. În filmul cărui mare regizor voia să apară: „A fost un dezastru”

În filmul cărui mare regizor voia să apară: „A fost un dezastru” © Arhiva

Deşi nu a mai apărut de mult timp în lumina reflectoarelor, personajul principal din "Singur acasă", Macaulay Culkin, s-a reîntors pe platourile de filmare, însă lucrurile nu au stat atât de bine precum se aştepta, atât el, cât şi cei care îl cunosc.

Celebrul actor, în vârstă de 39 de ani, a dezvăluit în presa internaţională faptul că a dat o probă pentru un rol în filmul celebrului Quentin Tarantino, „Once Upon a Time in Hollywood“.

După aproape un deceniu de stat pe tuşă, Macaulay a decis că este timpul să revină în meseria care l-a consacrat şi care i-a adus cel mai mare succes, încă de la o vârstă extrem de fragedă.

Actorul îşi dorea să facă partea din cel de-al nouălea film regizat de Tarantino, însă norocul nu a fost de partea lui, căci proba dată a fost un dezastru, după cum chiar el spune.

„A fost un dezastru. Nici eu nu m-aş fi angajat. Sunt groaznic la audiţii oricum, iar asta a fost prima în ultimii opt ani“, a spus Culkin, potrivit indiewire.com. 

După ce a picat cu brio proba pe care a dat-o, deşi nu a vrut să specifice pentru ce rol s-a luptat, actorul din "Singur acasă" a ţinut să facă câteva precizări şi despre imaginea care i s-a creat, în urma zvonurilor apărute despre el în presă.

"Oamenii presupun că sunt ţicnit, drogat, bolnav ori ciudat. Până acum un an sau doi n-am ieşit deloc în public. Aşa că înţeleg de ce cred toate astea despre mine. Totuşi, îi rog să nu se mai şocheze văzând că sunt o persoană complet normală“, a adăugat actorul.  

De ce a ieşit din lumina reflectoarelor 

"Copilul minune de la Hollywood", aşa cum era supranumit Macaulay, devenit celebru în urma rolului jucat în "Singur acasă", a declarat că s-a retras din lumina reflectoarelor pentru a nu mai fi vânat de presă.

Nu i-am întors spatele, în mod activ nu îmi mai doresc asta. Ziarele mă vânează pentru că nu vreau să mă «prostituez“, a povestit actorul

Deşi s-a retras în Franţa pentru a duce o viaţă mai liniştită, se pare că actorul tot este o persoană vânată de fani şi paparazzi.

"Am traversat o stradă greşită şi fanii au venit în urma mea. Apoi m-am trezit cu 20 de paparazzi după mine. Apoi oamenii cu telefoanele năvăleau asupra mea. Nu cred că sunt demn de asta“, a mai declarat actorul.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro