Primul copil biologic al cuplului Angelina Jolie-Brad Pitt își va schimba sexul. Ce părere au părinții despre transformare

+3 click pentru
galerie

Primul copil biologic al cuplului Angelina Jolie-Brad Pitt își va schimba sexul. Ce părere au părinții despre transformare © arhiva

Shiloh, primul copil biologic al cuplului Angelina Jolie și Brad Pitt a decis să se transforme în băiat. Tânăra urmează un tratament cu hormoni pentru a se transforma în John.

Shilloh, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt are 13 ani, însă se gândește să devină băiat. Aceasta a început tratamentele hormonale pentru schimbarea de sex.
Brad Pitt nu este de acord ca fiica să se supună unui astfel de proces, mai ales de la o vârstă atât de fragedtă, însă mama ei, Angelina Jolie este de acord cu totul și chiar ea este cea care o susține necondiționat. Actrița își dorește atât de mult să își vadă copilul fericit, încât operația și toate tratementele pentru schimbarea de sex vor fi suportate de către aceasta. 

Shilloh deja nu mai dorește ă fie strigată pe numele ei, ci pe numele de John. De aceasă preferință a mai discutat în urmă cu câtiva ani și Brad Pitt. Actorul declara că tânăra dorește să-i fie spus Peter sau John, spre surprinderea tuturor apropiaților care sunt șocați de decizia tinerei de a deveni cu totul altă persoană. 

Cel mai recent, primul născut al Angelinei Joilie și Brad Pitt, a apărut în public alături de mama sa le premiera unui film celebru. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro