Prințul Harry, aroganță supremă! La ce gest a recurs pentru a călători liniștit

Prințul Harry, aroganță supremă! © Arhiva

Prințul Harry și Meghan Markle par că o duc din scandal, în scandal. De când au luat decizia de a nu mai face parte din Familia Regală, toți ochii sunt ațintiți asupra celor doi. Și, fie că vor, fie că nu, ducii reușeșc să facă mereu câteva ceva pentru a fi în atenția presei.

Meghan și Harry se află deja de două luni în Canada și tot de atunci au împărțit lumea în două. Dacă unii sunt de partea lor, există și persoane care îi critică mereu. De exemplu, recent, Harry a atras din nou antipatia britanicilor. Prințul și-a dorit o călătorie liniștită, și astfel și-a pus britanii în cap. Harry a decis că merită o călătorie cu trenul la clasa I, așa că și-a închiriat un întreg vagon pentru a nu fi deranjat de nimeni.

Furia oamenilor este și mai mare, deoarece asigurarea pazei celor doi duci care au renunțat la titlul de membri seniori se face din banii lor. În acest context, Harry nu a ținut cont de nimic, ba mai mult, gestul său a atras toate privirile.

Conform presei internaționale, zilele trecute, după ce a participat la o conferință în Edinburh, Harry a trebuit să călătorească cinci ore cu trenul. Însă, problema a fost că acesta a decis ca pe parcusul călătoriei să stea singur, la clasa I. Un întreg vagon fiind rezervat doar pentru el. Dorința Ducelui de Sussex a venit după ce a avut parte de un zbor din Canda până în Anglia cu un avion privat.

Gestul lui Harry a stârnit și mai multe replici din parte britanicilor, în condițiile în care tatăl său și Camilla, Ducesa de Cornwall, dar și fratele său William și familia circulă alături de alți călători. Singura care își permite un vagon de clasa I este doar suverana Marii Britanii.

După gestul său, pe rețelele de socializare reacțiile au curs pe bandă rulantă. Internauții i-au sugerat lui Harry, în condițiile în care își permite să închirieze un vagon întreg doar pentru el, să îi plătească singur și pe oamenii care îi păzesc spatele.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro