Prinţul Harry, atac dur către jurnalişti, după ce fotografii cu Meghan şi Archie au făcut, din nou, înconjurul lumii

Unul dntre motivele pentru care Prinţul Harry şi Meghan Markle au renunţat la Casa Regală a fost asaltul media la care erau supuşi.

Chiar şi aşa, cei doi încă sunt urmăriţi la orice pas de presa din străinătate. Asa se face că, zilele trecute, Harry a luat atitudine, după ce câteva fotografii cu Meghan şi Archie, plimbându-se prin parc, au făcut înconjurul internetului.

Se pare că, cei doi s-au războit în zadar cu tabloidele britanice, care, de când şi-au oficializat relaţia, au făcut din Meghan capul de afiş al tabloidelor cu titluri negative.

Recentele fotografii apărute cu Meghan, fiul ei, dar şi cu bodyguarzii, în timp ce se plimbau pe Vancouver Island, au făcut în timp record înconjurul lumii. Acest lucru l-a enervat la culme pe Harry, care a reacţionat imediat.

Conform presei străine, avocţii celebrului cuplu au declarat că respectivele fotografii au fost făcute de un paparazzo, totul fără ştirea lui Meghan.

După aceste fotografii, Harry, care până în acest moment a mai dat în judecată câteva tabloide pentru violarea intimităţii, dar şi despre informaţiile false publicate despre soţia sa, a avertizat presa printr-o declaraţie extrem de emoţionantă.

"Mi-am pierdut mama, iar acum îmi văd soţia devenind victima aceloraşi forţe puternice", a spus Ducele de Sussex.

Prin această declaraţie, Harry a amintit episodul dureros în care Prinţesa Diana a murit.

Mama lui Harry s-a stins din viaţă, în 1997, la Paris, într-un accident de mașină, în timp ce era urmărită de paparazzi. Deşi, au trecut mai bine de 20 de ani de la moartea Prinţesei Diana, nici până astăzi nu s-a aflat adevărul despre incidentul care i-a luat viața. Totul rămânând la nivel de speculaţii.

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro