Prințul Harry și Meghan Markle, anunț suprinzător: se distanțează de Casa Regală! "Vrem să devenim independenți financiar"

+3 click pentru
galerie

Prințul Harry și Meghan Markle, anunț suprinzător: se distanțează de Casa Regală a Marii Britanii! "Vrem să devenim independenți financiar" © Hepta

Prințul Harry și soția lui, Meghan Markle, au făcut un anunț ce a șocat opinia publică la nivel mondial. Ducii de Sussex au transmis, într-un comunicat oficial, că renunță la rangul de membri seniori ai Casei Regale a Marii Britanii.

După luni de zile de consultări, precum menționează în comunicatul de presă, prințul Harry și Meghan Markle, au declarat că intenționează să devină independenți din punct de vedere financiar. Declarația a fost publicată de Palatul Buckingham, iar cuplul a declarat că vrea să configureze un rol progresiv în cadrul acestei instituții.

"Intenționăm să renunțăm la statutul de membri seniori ai Familiei Regale și să muncim pentru a deveni independenți din punct de vedere financiar, dar vom continuă să o susținem deplin pe Majestatea Sa Regina. Cu încurajarea dvs., în special în ultimii ani, ne simțim pregătiți să facem acest pas", potrivit revistei People.

Totodată, prințul Harry a mai declarat că vrea ca, împreună cu Meghan Markle și fiul lor, să își împartă timpul între Marea Britanie și America de Nord, în timp ce vor continua să își onoreze atribuțiile față de regina Elizabeth, dar și de Commonwealth.

Decizia a fost luată și prin prisma fiului lor, pe care Meghan Markle și prințul Harry vor să îl crească în afara luminii reflectoarelor. "Acest echilibru geografic ne va permite să-l creștem pe fiul nostru cu o apreciere pentru tradiția regală în care s-a născut, oferind în același timp familiei noastre spațiul necesar pentru a ne concentra pe următorul capitol, inclusiv lansarea noii noastre organizații caritabile.", se arată în comunicatul transmis de cei doi duci de Sussex. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro