Confesiunea șocantă a unui celebru rapper: „Merg cu fiica la ginecolog în ficare an, să mă asigur că încă e virgină”

+2 click pentru
galerie

Confesiunea șocantă a unui celebru rapper: „Merg cu fiica la ginecolog în ficare an, să mă asigur că încă e virgină” © Instagram

Rapperul american T.I. a dezvăluit, într-un interviu, că merge cu fiica lui la ginecolog, în fiecare an, pentru a verifica dacă încă mai e virgină. Pe numele său adevărat Clifford Joseph Harris Jr., cântărețul a făcut confesiunea bizară în cadrul unui podcast, făcând referire la fiica lui, Deyjah Harris.

Rapperul T.I. merge în fiecare an la ginecolog, pentru a verifica dacă fiica lui, în vârstă de 18 ani, încă mai este virgină. Decizia lui, de înțeles, a fost consideră una foarte ciudată de mulți oameni.

„O să spun doar că, la vârsta de 18 ani, himenul ei este încă intact. Deyjah are 18 ani, tocmai a absolvit liceul și acum este în primul ei an de facultate, încercând să înțeleagă tot de una singură. Și da, nu numai că am avut conversația despre sex, dar mergem anual la ginecolog pentru a-i verifica himenul”, a dezvăluit starul american.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

just how you like it 💋 top: @fashionnova

A post shared by Deyjah Harris✨ (@princess_of_da_south) on

Nazanin Mandi și Nadia Moham, gazdele emisiunii unde a fost făcută dezvăluirea, au crezut că totul era o glumă, însă T.I. a continuat și a vorbit în detaliu despre vizitele la doctor, conform FoxNews.

Rapperul a explicat că toate informațiile intime ale fiicei sale îi sunt dezvăluite cu acordul ei, doctorul fiind cel care îi cere să semneze o clauză de confidențialitate. Și, deși medicul i-a spus artistului că există diverse alte metode prin care un himen poate fi rupt, rapperul nu vrea să accepte așa ceva.

„Nu călărește cai, nu merge cu bicicleta, nu practică niciun sport. Îi spun doctorului doar să verifice himenul și să-mi dea rezultatele înapoi cât mai repede”, a concluzionat rapperul.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro