Rapperul britanic Ty a murit! Acesta a suferit complicații din cauza coronavirusului

Rapperul britanic Ty a murit! Acesta a suferit complicații din cauza coronavirusului © captura video

Cunoscutul rapper britanic Ty a murit în urma unor complicații cauzate de infecția cu noul coronavirus. Artistul s-a remarcat odată cu lansarea albumului său din 2003, „Upwards”.

Ty a fost internat într-un spital din Marea Britanie la începutul lunii aprilie, diagnosticat cu coronavirus, potrivit The Guardian. Ulterior, el a fost plasat în comă indusă, conform DailyMail.

Potrivit unei rude a rapperului, care a deschis un cont de strângere de fonduri, cântărețul ar fi părăsit secția de terapie intensivă pe 19 aprilie. În contul deschis s-a strâns pentru Ty și familia acestuia nu mai puțin de 20.000 de lire, însă contul nu a mai fost actualizat.

În 2004, Ty a fost nominalizat la premiul Mercury Prize pentru albumul „Upwards”. Acest titlu recompensează cel mai bun album al unui pritanis sau irlandez, conform Agerpres.

Ty a lansat alte trei albume solo după “Upwards”, cel mai recent în 2018, înainte de a forma grupul hip-hop britanic Kingdem, alături de Rodney P. şi Blak Twang, în 2019.

Pe Twitter s-au adunat foarte multe mesaje de durere, în special din partea colegilor săi rapperi și ai celor care l-au cunoscut pe Ty.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro