Războiul continută! Sora vitregă a lui Meghan Markle iese din nou la atac: "Nu e drăguță deloc, joacă teatru"

+3 click pentru
galerie

Samantha Markle o ataca pe Meghan Markle © Arhiva

Viața ducesei de Sussex părea că a intrat pe un făgaș normal. A fost aleasă cea mai bine îmbrăcată personalitate a lumii și recent au apărut zvonuri despre o posibilă sarcină, iar relația cu prințul Harry este invidiată de toată lumea. 

Meghan Markle credea că a scăpat de atacurile lansate în presa internațională tabloidă, atât din partea tatălui său, dar și a surorii vitrege. Ei bine, Samantha Markle iese din nou la rampă. De această dată, Samantha Markle o acuză pe sora sa vitregă că are o comportament asemănător cu cel al președintelui american Trump. "Thomas a fost mereu lângă ea. Zâmbetele false pe care le arată Meghan ca ducesă ar trebui să înceteze. Nu este cu nimic diferită de Donald Trump. El crede că poate să împuşte pe cineva şi tot va fi votat de lume. Ea crede că poate să-şi distrugă familia şi să nu mai vorbească cu prietenii ei vechi şi tot va rămâne populară. Trist.", a spus Samantha Markle, scrie The Sun.

Samantha Markle a fost criticată în mediul online pentru atitudinea nepotrivită pe care o are față de sora sa.  "A împărţit familia în două şi vrea să stăm degeaba, fără să comentăm? Are fix mentalitatea lui Trump. Aroganţa nu este o calitate umană. Meghan trebuie să-l trateze cu respect pe tatăl nostru. Ea nu este drăguţă deloc. Joacă teatru. Doar pentru că este căsătorită cu un membru al familiei regale britanice nu îi dă dreptul să trateze oamenii ca pe gunoaie. N-am văzut atâta ignoranţă în viaţa mea.", a mai spus Samantha.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro