Regina Angliei, fițoasă când vine vorba de masa de Crăciun. Ce aliment nu lipsește de pe masă
Publicat pe 19.12.2018 la 22:15 Actualizat pe 19.12.2018 la 22:20
Regina Elisabeta a II-a este foarte exigentă atunci când vine vorba despre ospățul de Crăciun. Suverana ține cont de tradiții și are cerințe stricte în privința preparatelor.
Regina Elisabeta a II-a este foarte exigentă atunci când vine vorba despre ospățul de Crăciun. Suverana ține cont de tradiții și are cerințe stricte în privința preparatelor.
Dezvăluirile au fost făcute chiar de fostul bucătar regal Darren McGrady, într-un interviu pentru publicația internațională Good House Keeping, care spune că regina Angliei ține mereu cont de ceea ce mănâncă.
Masa de la prânz include o salată cu creveţi sau homari, friptură de curcan, tradiţionalele platouri cu păstârnac, morcovi, varză de Bruxelles şi cremă de unt cu coniac la desert. Bucătarul mai spune că reginei îi place mult ciocolata, mai ales ciocolata neagră. În mod tradiţional mănâncă ciocolată de Crăciun. De băut, Regina Elisabeta a II-a preferă un cocktail numit Zaza, preparat din vin Dubonnet şi gin. Prinţul Charles preferă lichiorul de cireşe sau martini, prinţul Philp bea bere şi Camilla, soţia prinţului Charles, cocktail G&T, preparat din gin, grepfrut, rozmarin şi apă tonică.