Regretă nespus! Cum arată femeia care şi-a făcut 350 de intervenţii estetice! GALERIE FOTO

+8 click pentru
galerie

Regretă nespus! Cum arată femeia care şi-a făcut 350 de intervenţii estetice! GALERIE FOTO © Facebook

După ce a cheltuit milioane de dolari pe operaţii estetice, Alicia a devenit mamă pentru a doua oară. Şi-a strâns fetiţa în braţe şi nu i-a putut zâmbi din cauza intervenţiilor care aproape i-au pietrificat chipul! Atunci, a realizat că, de fapt, încercând să fie perfectă, s-a desfigurat.

Alice Douvall, în vârstă de 40 de ani, este femeia care a bătut toate recordurile în materie de intervenţii estetice, având până în prezent peste 350. Încă din adolescenţă, a fost obsedată să aibă trupul perfect. A început cu o operaţie de mărire a bustului la 17 ani, iar două decenii mai târziu a devenit cunoscută întregii lumi drept "femeia cu 350 de intervenţii". Pentru toate acestea a scos din buzunar 2,4 milioane de dolari şi, de multe ori, şi-a pus viaţa în pericol.

Manechinul a fost la un pas de moarte când implanturile fesiere cu silicon au explodat! Toţi chirurgii la care a apelat apoi nu au vrut să le înlocuiască, ci doar să le scoată. 

În urmă cu cinci ani, Alice Douvall a devenit mamă pentru a doua oară, acela fiind şi momentul în care a realizat că toate intervenţiile estetice nu au transformat-o într-o femeie mai atractivă, ci s-a ales doar cu o experienţă traumatizantă.

Când şi-a luat fiica în braţe şi a simţit să-i zâmbească, nu a putut, chipul ei fiind aproape pietrificat. La scurt timp, a început să-şi scoată toate implanturile făcute!

“Nu îmi vine să cred în ce m-am transformat. Este îngrozitor să ai în braţe propriul copil şi să nu poţi să îi zâmbeşti. Am fost egoistă, dar lucrurile se vor schimba”, a declarat Alicia atunci, conform presei din străinătate.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest