Rezultatele autopsiei. Ce s-a descoperit la patru luni de la moartea lui Kobe Bryant

+3 click pentru
galerie

Rezultatele autopsiei. Ce s-a descoperit la patru luni de la moartea lui Kobe Bryant © arhivă

Răsturnare de situație în cazul morții fostului star LA Lakers, Kobe Bryant. Au trecut patru luni de când acesta, alături de fiica sa și alți pasageri, au suferit un accident de elicopter. Raportul legiștilor din Los Angeles schimbă tot ce se știa până acum! 

Raportul legiștilor din Los Angeles demontează toate zvonurile. Potrivit datelor oferite publicității, pilotul elicopterului care s-a prăbuşit pe 26 ianuarie, la bordul căruia se aflau fostul star al baschetului american Kobe Bryant şi fiica lui, Gianna, nu a consumat alcool sau droguri înaintea accidentului, relatează AFP. 

În vârstă de 50 de ani, Ara Zobayan era pilotul aparatului de zbor care îl transporta pe Kobe Bryant la un turneu de baschet. Când elicopterul s-a prăbuşit pe o colină din regiunea Los Angeles, cele nouă persoane aflate la bord și-au pierdut viața. 

În raportul legiștilor se arată că „testele toxicologice nu au detectat nicio prezenţă de alcool sau droguri. Substanţele testate includ: benzodiazepină, cocaină, fentanil, heroină, marijuana, opioide, feniciclidină, şi amfetamină”.

Anchetatorii au concluzionat că elicopterul se deplasa cu o viteză de 296 km/h, în condiţii de ceaţă, în momentul prăbușirii pe o colină la nord-vest de Los Angeles.

Kobe Bryant, la fel ca și ceilalți pasageri, a decedat în urma leziunilor suferite.

Amintim că înmormântarea sa și a fiicei sale a fost făcută în secret. Fostul star, cunoscut ca un jucător emblematic al echipei Los Angeles Lakers, s-a retras din activitate în anul 2016. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro