Fericire mare în familia lui Ricky Martin! Artistul a devenit tată, pentru a patra oară

Fericire mare în familia lui Ricky Martin! Artistul a devenit tată, pentru a patra oară © Hepta

Ricky Martin și partenerul său trăiesc o bucurie de nedescris! A trecut o lună de când artistul a dat vestea că va deveni tată pentru a patra oară și iată că acum minunea a venit în viața lor, iar familia s-a mărit cu încă un membru.

Renn Martin-Yosef, mezinul familiei, a venit pe lume prin intermediul unei mame-surogat, precum frații lor. Ricky Martin și soțul lui sunt în culmea fericirii și au dat vestea cea mare pe Instagram, acolo unde și-au bucurat fanii și au postat și o fotografie cu bebelușul.

„Fiul nostru Renn Martin-Yosef s-a născut”, a anunțat cântărețul. Artistul mai are trei copii născuți de o mamă-surogat: doi băieți gemeni, Matteo și Valentino, și o fetiță pe nume Lucia, de care sunt foarte mândri, potrivit presei internaționale.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nuestro hijo Renn Martin-Yosef ha nacido. #elbebéhanacido

A post shared by Ricky (@ricky_martin) on

A devenit pentru a patra oară tată

Ricky Martin a uimit pe toată lumea în urmă cu o lună, la un eveniment, atunci când a anunțat că va deveni tată pentru  apatra oară. Artistul și soțul său debordează de fericire. Cei doi sunt împreună de trei ani, din luna aprilie a anukui 2016, iar în toamna aceluiași an s-au și logodit. Ricky Martin și soțul său s-au căsătorit în ianuarie 2018, iar înainte a avut o relație de mulți ani, platonică de altfel, cu o vedetă mexicană pe nume Rebecca de Alba.

Ricky Martin a devenit pentru prima oară tatăl în anul 2008, cu ajutorul unei mame surogat, al cărei nume nu a fost dat niciodată publicității. Zece ani mai târziu, pe în decembrie 2018, chiar de ziua artistului, familia acestuia s-a mărit cu încă un copil, al doilea băiețel.


facebook whatsapp twitter pinterest