Rihanna, printre cele mai bogate artiste din lume! Ce avere colosală deține celebra cântăreață la 32 de ani: ”Ne-a luat pe toţi prin surprindere”

+3 click pentru
galerie

Rihanna, printre cele mai bogate artiste din lume! Ce avere colosală deține celebra cântăreață la 32 de ani: ”Ne-a luat pe toţi prin surprindere” © Instagram

O voce de aur și o prezență care încinge toate privirile, Rihanna face furori de fiecare dată cu talentul și formele sale apetisante! Unde mai puneți că se numără printre cele mai bogate artiste din lume? Așadar, oare ce avere colosală deține celebra cântăreață la 32 de ani? Nu v-ați fi așteptat la asta!

468 de milioane de lire sterline

Rihanna este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite staruri internaționale și nu, nu doar pentru atuurile sale fizice inedite, ci și pentru vocea și talentul de care dă dovadă. A muncit încă de mică și a plecat de jos, ajungând acum printre cele mai bogate artiste ale lumii. Nu ne credeți? Vă demonstrăm imediat! 

Sunday Times Rich List a fost făcută publică recent, iar fanii au rămas șocați când au văzut la ce sumă se ridică averea pe care Riri a reușit să o strângă până la 32 de ani: 468 de milioane de lire sterline (521 de milioane de euro). Și asta nu este tot! Celebra artistă a reușit să devanseze nume mari din industrie, precum Elton John şi Mick Jagger, clasându-se acum pe locul trei. 

”Ne-a luat pe toţi prin surprindere”

Mare parte din averea Rihannei se datorează firmei sale de produse de make-up, cu care a reușit să aibă un succes colosal pe întreg globul, cu acţiuni estimate la 351 milioane de lire sterline (391 milioane de euro).

„Într-un fel ne-a luat pe toţi prin surprindere. Până vara trecută, puțină lume știa că ea locuiește în Marea Britanie. Acum, ea este prima muziciană ce are titlul de miliardară în UK.”, a fost reacția lui Robert Watts, cel care se ocupă cu lista anuală a averii artiştilor pentru Sunday Times.

Potrivit presei internaționale, Madonna, Celine Dion şi Beyonce au rămas în urmă, căci acum, Riri este cea mai bogată artistă feminină și doar din Marea Britanie, ci la nivelul întregului glob. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro